Eget bolag

Vilka är Beegleton?

Kort och gott skulle man kunna koka ner allt vi gör till att vi utvecklar företag och får dem att växa med marknadsföringen som verktyg. Vi skapar hemsidor, annonskampanjer, sköter kunders sociala medier och skapar grafiskt material. Läs gärna med om vad vi kan göra för att hjälpa dig och tveka inte att höra av dig!

Din hemsida

Det är mycket som ska fixas när man startar sitt företag. Vissa saker är lätta att göra själv medan andra kan behöva lite hjälp utifrån. En snygg och funktionell hemsida är en del som vi kan hjälpa till med, för att du ska föra besökaren närmare ett köp/kontakt. Hemsidan är din viktigaste kommunikationskanal och behöver därför fyllas med intressant innehåll och professionella bilder.

Grafisk design

Till många av våra kunder fungerar vi som företagets externa marknadsavdelning där vi bland annat skapar grafiskt material i form av t.ex. logotyper, visitkort och broschyrer. En bra investering är att se till att företaget har ett snyggt visuellt utseende!  

Digital annonsering

Det räcker dock inte med att ha en bra hemsida - det gäller att få folk att hitta dit också. Att lyckas med att få besökare till din hemsida och dina andra kanaler kräver arbete att det finns en strategi och tydliga mål. Oss kan du anlita för att göra så att dina kunder ska hitta till dig.

Kontakta oss