Extern Marknadsavdelning

Låt oss ta hand om marknadsföringen

Alla företag behöver göra någon form av marknadsföring, vissa mer och andra mindre. Ibland är det lätt och ibland kräver det mer tanke och arbete.

Företag som själva sköter sin marknadsföring behöver ha koll på mycket. Allt från hur man skriver en kreativ text om ett nytt verksamhetsområde på hemsidan till hur man får bäst effekt av ett inlägg på Instagram.

Vi är experter på marknadsföring och framförallt hur det ska göras rent praktiskt. Oss kan du anlita för att ta hand om hela ditt företags marknadsföring. Oss kan du se som din egen marknadsavdelning fast externt.

Vi har skapat paket du kan läsa om här nedan med olika tjänster och inkluderad tid. Timmarna kan du sedan använda där det behövs bäst. Vi ser till att din hemsida är uppdaterad, att det händer saker i era sociala flöden, att den nya montern till er nästa mässa ser snygg ut och mycket mycket mer.

Låter ju kanon! Jag vill veta mer

Använd oss där det behövs

Här är några exempel på vad du kan använda oss till;

- Support och ändringar av hemsidan
- Grafisk produktion (t.ex. designa en trycksak)
- Arbete med kommunikation och annonsering i sociala medier
- Rådgivning gällande marknadsföring
- Administration av Google Ads-konto

Vi har även ett flertal värdefulla tjänster som fungerar som resurser för dig så du både har koll på hur det går och har tillgång till allt material på ett smidigt sätt.

- Månadsrapport med statistik och insikter från din hemsida (besökarantal, vad besökarna kommer ifrån, vad de gör och ifall de gör det vi vill att de ska göra på hemsidan)
- Alla dina marknadsföringsfiler (logga, bilder etc) lagrade och lättåtkomliga så du alltid har rätt filer
- Drift av din hemsida i Snowfire
- Webbhotell där du kan ha din e-post, FTP-server och annat