Hemsidor

Vi skapar smarta hemsidor som hjälper företag att växa

Er viktigaste kommunikationskanal

Vi tycker att hemsidan är ditt företags absolut viktigaste kommunikationskanal. Det är den plattform där ni får möjligheten att presentera er själva, och det är platsen dit era kunder går för att hitta information. Därför är det viktigt att den alltid är uppdaterad, och att den är enkel för er att hantera och arbeta i. 

Läs mer om hur vi kan hjälpa ert företag med er nya hemsida! 

Vår grundsyn på hemsidan

En hemsida är inte längre bara en hemsida, brukar vi säga. Vad menar vi med det?

I hemsidornas begynnelse och många år framöver var hemsidan inte mer än ett digitalt visitkort, något som det var coolt att ha men långt ifrån alla hade. Det gick att läsa några rader om företaget och så kunde man hitta lite kontaktuppgifter. Mer än så var det sällan.

En mer modern bild av en hemsida - hemsida 2.0 om man vill - är att se den som navet i företagets marknadsföring, plattformen all vår kommunikation utgår från. För vad är det vi skriver i den där annonsen? ”Läs mer på vår hemsida”. Vad står längst ner på våra visitkort? Hemsidan. Om någon googlar efter vårt företag, vart kommer de hamna då? På vår hemsida. Hemsidan är alltså platsen från vilken vi sänder ut information, t.ex. nyheter, blogginlägg, pressmeddelanden. Det är också platsen vi skickar besökare till, genom ovan nämnda annonser, visitkort, facebookinlägg etc.

Hemsidan är också den kanal vi helt bestämmer över själva. Ganska ofta får vi frågan om det inte räcker med att ha en facebooksida. Nej blir det stående svaret på den frågan, för du bestämmer inte över Facebook. Lägger du hela din internetnärvaro i knät hos Facebook och de plötsligt bestämmer sig för att ta bort alla företagssidor, vad gör du då?

Hur jobbar vi med hemsidor

En av de största skillnaderna med en hemsida från oss är att vi arbetar i ett annat verktyg än de flesta andra. Det vanligaste verktyget heter Wordpress och det arbetar vi väldigt lite med nu för tiden. Istället har vi nästan uteslutande gått över till ett svenskutvecklat verktyg som heter Snowfire. Anledningarna till detta är flera.

Enkelhet.

Snowfire är betydligt smidigare att arbeta i – både för oss och för dig som slutkund. Verktyget är enkelt att lära sig och logiskt att jobba i. När hemsidan är publicerad ska du själv enkelt kunna gå in och ändra eller lägga till information, det ska du inte behöva ringa oss för - även om vi såklart gärna hjälper till med det också om det behövs. 

Kostnadseffektivt.

I och med att verktyget är så smidigt att arbeta i går det snabbare för oss att bygga en hemsida i Snowfire än i t.ex. Wordpress. Du prenumererar på Snowfire och slipper dessutom startavgift samt bindningstid. 

Driftsäkert.

Här arbetar vi proaktivt. Så länge du har en hemsida från Snowfire tar de ansvar för tekniken bakom hemsidan och ser till att systemet är uppdaterat och att det utvecklas enligt de senaste standarderna. Snowfire är baserade i Stockholm och hemsidan lagras på GDPR-säkrade servrar inom Europa.

Jag vill att ni berättar mer om min nya hemsida!

Fyll i formuläret här för att få en offert för en ny hemsida.

No strings attached vi lovar. 

Offertförfrågan