Curt Nicolin Gymnasiet

Curt Nicolin Gymnasiet

Curt Nicolin Gymnasiet i Finspång är en av Sveriges första friskolor med start redan 1996.

Sedan starten har de utmanat övriga skolvärlden i sin strävan att skapa Sveriges vassaste gymnasieprogram. Idag har de kommit en bra bit på vägen och växer så det knakar och snart har de vuxit ur sina lokaler ännu en gång.

Curt Nicolin Gymnasiet, eller CNG som skolan kallas av de flesta, jobbar väldigt aktivt med sin marknadsföring och de är inte rädda för att sticka ut hakan och prova nya saker.

I och med att skolan arrangerar många olika aktiviteter under ett år, både för eleverna som går på skolan och för tilltänkta elever, var det viktigt med en hemsida som inte bara var estetiskt tilltalande och mobilanpassad utan även en sida de själva snabbt och enkelt kan uppdatera och fylla med nytt innehåll.

Så det var vad vi skapade åt dem. Nu har de allt i ett och samma system – hemsida, e-handel och formulär för anmälan till skolans olika aktiviteter. Gå gärna in och ta dig en titt!

”I djungeln av företag som påstår sig vara bäst på hemsidor fick Carl och Marcus vårt, och mitt, förtroende att skapa en ny hemsida till oss på Curt Nicolin gymnasiet. Vi är inget annat än imponerade! Snabbt, begripligt, professionellt och med mycket kunskap som grund har de arbetat med oss.”

- Kristina Hagstedt, informationsansvarig på Curt Nicolin Gymnasiet.