Frivilligcentralen

Frivilligcentralen

Frivilligcentralen är en ideell förening i Norrköping och fungerar som en mötesplats för de som på något sätt behöver hjälp och för de som har förmågan att ge den. Som frivillig kan du få agera promenadsällskap, fikakompis, "extra-mormor" eller kanske hjälpa någon att bli bättre på det svenska språket. Föreningen vill vara en mötesplats för alla och öka livskvalitén för både frivilliga och mottagare.

Vi har polerat Frivilligcentralens fasad genom en ny hemsida, en ny bildbank samt en helt ny grafisk profil. Med andra ord har vi snyggat till föreningens visuella identitet och skapat verktygen för en enkel kommunikation mellan Frivilligcentralen och dess publik i framtiden. 

För oss har det här varit ett viktigt samarbete då Frivilligcentralens verksamhet är så betydelsefull för både frivilliga och mottagare. Det känns bra för oss att kunna hjälpa till och bidra till föreningen med det som vi är bra på! För att läsa mer om föreningen och ta en närmare titt på vårt arbete får ni gärna besöka deras hemsida: frivilligcentralen.se