iDoc

iDoc är ett bemanningsföretag för sjukvårdspersonal, där läkare och sjuksköterskor kan jobba som konsult hos olika uppdragsgivare. iDoc har sitt säte i Norrköping och vårt samarbete fick sin början genom vår gemensamma kontorsplats. Vi är jättestolta över att få jobba med det här drivna och härliga gänget, som givit oss förtroende med en mängd olika uppdrag och löpande marknadsföringsarbete.

Grafisk profil

För att ge företaget ett sammanhängande grafiskt utseende skapade vi en grafisk profil, med riktlinjer för bland annat typsnitt, färger och bildspråk. En grafisk profil är viktig för att bygga ett starkt varumärke och gör det enklare för företaget att kommunicera ett enhetligt budskap utåt.

Hemsida

Under sommaren 2020 skapade vi iDoc’s nya hemsida. Målet var att skapa en funktionell och proffsig sida där konsulter lätt kan orientera sig samtidigt som nya besökare direkt kan skaffa sig en uppfattning av företaget. Resultatet hittar du här: idoc.se

"Våra sociala medier tog mycket tid från verksamheten, nu äntligen har vi Beegleton som hjälper oss med det och vi har fått tid över till annat" - Martina, iDoc Sociala medier & Annonsering

Sedan en tid tillbaka har vi även tagit hand om iDocs sociala medier, där vi publicerar inlägg på Instagram, Facebook och LinkedIn. Vi skapar samtidigt ett antal annonser varje månad som går på deras sociala kanaler med fokus främst på rekrytering.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för ditt företags marknadsföring?
Hör av dig så berättar vi mer!