Ingarö Trädvård

Som ni vet bygger vi hemsidor i verktyget Snowfire, som under 2020 lanserar den nya versionen Snowfire Magnet. Funktionerna i Magnet är optimerade för att vara ännu mer användarvänliga och gör vårt arbete både enklare och roligare!

Ingarö Trädvård blev en av de första sidorna som vi byggde i Magnet. Företaget är specialister på stora träd och jobbar bland annat med trädvård, beskärning och trädvårdsplanering. Ingarö Trädvård drivs av Sandra och Barry som ville ha en sida med hög standard där deras kunder kan hitta information om företaget och deras tjänster. De ville sticka ut jämfört med konkurrenter i branschen vilket vi försökte åstadkomma i design och bildspråk.

Vi hade väldigt kul i det här projektet och både vi och kunden blev nöjda med den färdiga hemsidan. Sandra beskrev vårt samarbete med de här fina orden:
"Om ni vill ha den perfekta combon av professionalism och personlighet så är Beegleton dom ni vill ha! Supernygg hemsida samtidigt som det fanns massor med tålamod för alla mina frågor och önskemål. Känner att vi är i trygga och trevliga händer."

Tack Ingarö Trädvård för förtroendet!
Ni hittar hemsidan här - hör av er om ni också vill ha en snygg och funktionell hemsida i Snowfire Magnet!