Opening

Opening med basen i Katrineholm och stor verksamhet även i Östergötland monterar och servar portar, främst industriportar för företag men även garageportar för privatpersoner. De har stort fokus på säkerhet och erbjuder underhållsprogram till företag för att minimera oplanerade driftstop. Vi har fått förtroendet att jobba löpande med företagets sociala medier, men började vårt samarbete med företagsfotografering och en ny logotyp.

Ny logotyp

Under året 2020 firar företaget 20 år och ville därför ha en uppfräschning av loggan. De ville samtidigt behålla igenkänning för sina kunder vilket vi främst bejakade genom att behålla företagets färger samt illustrera en ny version av porten i loggan.

 

Fotografering & Sociala medier

Fotograferingen gjorde vi i vanlig ordning tillsammans med Fotofabriken. Resultatet blev en mängd personal- och verksamhetsbilder som vi sedan kunnat använda i vårt arbete med sociala medier. Det löpande arbetet innebär att vi skapar och marknadsför inlägg både på Facebook och LinkedIn med syftet att etablera företaget i Östergötland, öka varumärkesmedvetenhet samt leda potentiella nya kunder in till hemsidan.

Behöver du liknande hjälp eller är nyfiken på nåt helt annat? Hör av till oss så berättar vi mer!