Rwall Design

RWALL Design

Systrarna Helena och Lotta startade under våren 2019 upp sitt företag Rwall Design där de säljer noggrann utvald inredning. De anlitade oss för att skapa sin försäljningskanal - Webbshopen - hela vägen från idéstadiet till första kundordern. 

 

Fokuset för Rwall Design är stilren design och unika detaljer från norra Europa. Att starta upp ett e-handelsföretag innebär många olika delar. Från att hitta sitt namn och design till att välja plattform för webbshopen och bestämma betalningslösningar. Vi har varit med i hela processen och agerat både som rådgivare kring hur en e-handel bäst etableras och som procucent av webbshopsplattformen. 

Som plattform används Snowfire vilket medför ett gäng fördelar, bland annat; användarvänlighet, sökmotorvänlig källkod (som Google gillar), enklelhet i kopplingar till betalningsleverantör (i det här fallet Klarna) och även koplling till bokföringsystem (i det här fallet Fortnox). 

”Hos Beegleton fick direkt en personlig kontakt som gav oss professionell hjälp och snabba återkopplingar. De har en hög servicegrad och ger oss den support vi behöver, ända in i mål. Beegleton får våra varma rekommendationer!”

Charlotta Selander
Grundare

I arbetet har även designen varit en stor del då design är stor del av systrarnas varumärke. En stilren design där bilder och produkterna får ta mycket plats. Vi har även varit ett bollplank i frågor gällande användarvillkor och personuppgiftslagen. 

Kolla gärna in deras webbshop här

Är du intresserad av att starta webbshop eller driver du kanske redan en och vill utvecklas. Hör av dig till oss!