Signera Rekrytering

Signera rekrytering

 

Signera Rekrytering är ett nyetablerat rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi träffade Marina och Josefine som driver företaget på Eget företag mässan i Älvsjö och de gav oss sedan uppdraget att skapa hemsida, grafisk profil, trycksaker och annat som behövs när ett nytt företag ska skapas. 

I processen där hemsidan skulle skapas ingick både delar med textbearbetning, bildspråk och integrationer med rekryteringssystem i arbetet.

När Signera väl startade fick de direkt mycket att göra med stora viktiga rekryteringar. Vi fick uppdraget att hjälpa de löpande med att skapa rekryteringsannonser både till dagspress och digitalt.

Så här säger Josefin och Marina om samarbetet med oss. 

"Det är ett nöje att få lämna referenser:

Vi är två entreprenörer som precis har startat rekryteringsföretaget Signera Rekrytering. För oss ha det varit viktigt att paketeringen av Signera rekrytering speglar vårt kvalitetsfokus och vilka vi är. Vi var därför mycket noggranna när vi valde samarbetspartner för att ta fram vår hemsida och grafiskt material, den som ska spegla just vår verksamhet.

Efter mötet med Carl och Marcus var valet av samarbetspartner självklar. De förstod vår vision men kom också med input och feedback på vilka av våra idéer som var gångbara och inte. Som kund har vi upplevt att de varit lyhörda, effektiva och måna om att leverera ett resultat vi är nöjda med. Vi är mycket nöjda och kommer fortsätta använda Beegleton framöver i olika sammanhang.

/Marina & Josefin"