Beegleton vinner upphandling med MSB – Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap

Vi har glädjen att berätta att Beegleton har vunnit en upphandling gällande fotograftjänster för MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. Upphandlingen har en avtalstid om två år med en option på två förlängningar. I avtalet samarbetar vi med Fotofabriken som underkonsult. 


Att få vara MSB:s partner gällande fotograftjänster är en upphandling vi är både glada och stolta över att vunnit. Tillsammans med Fotofabriken som agerar underkonsult till Beegleton i avtalet kommer vi under som minst två år att planera, genomföra och leverera fotografier som visar upp myndighetens verksamhet. Upphandlingen var delad i två delar där Beegleton vann den ena. Uppdraget innebär att byrån kommer att fotografera bilder till MSB:s olika kanaler. Exempelvis porträttbilder samt bilder till nyheter, reportage och marknadsföring


– Det känns stort att vi tecknar avtal med en så stor myndighet, ett uppdrag som ligger helt i linje med hur vi och Fotofabriken vill utvecklas tillsammans, säger Carl Netz, byråchef på Beegleton.


– Det är ett viktigt uppdrag och vi känner att vi kan göra nytta. Min känsla är att det kommer att bli ett utmanande uppdrag som kommer kräva att vi är på tå och levererar av högsta kvalitet säger Niclas Kindahl, grundare av Fotofabriken.

 

Dela inlägget