Om Beegleton

Personerna på Beegleton och vad vi kan hjälpa dig med

Vad vi kan hjälpa till med!

Vi utvecklar företag och får dem att växa med marknadsföring som verktyg. Kalla oss reklambyrå, webbyrå eller digital byrå, det spelar ingen större roll för vår del.

Vi skapar hemsidor, annonskampanjer, sköter kunders sociala medier och skapar grafiskt material. Vi tar fram strategiska koncept, analyserar, förbättrar samt utbildar företagare i hur de ska lyckas online. För många av våra kunder fungerar vi som företagets externa marknadsavdelning.

Varför välja Beegleton?

Vi jobbar proaktivt istället för reaktivt. Vi är kreativa och som team har vi bred kompetens inom allt som har med att bygga starka varumärken att göra.

Vi har flera års erfarenhet inom branschen och själva drivit företag sedan 2011. För oss är det viktigt att vi följer regler och gör allt rätt - både juridiskt och etiskt. Därför har vi en utbildad ansvarig reklamutgivare i teamet. Vi är medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer och inom kort är vi även ISO-certifierade.

Läs gärna vår verksamhetspolicy här!

Vad är Beegleton?

Vad är Beegleton egentligen? Kanske har du tittat på loggan och sett att figuren är en kombination av ett bi, en hund och en örn? Eller rättare sagt bee, beagle och eagle.

Kanske känner du till platsen med samma namn ett par timmars biltur från Pittsburgh, Pennsylvania? Det här företaget kommer dock inte därifrån, inte heller jobbar vi med att mutera djur.

Vi gör det vi gör bäst - hjälper våra kunder att lyckas online. 

Vilka är våra kunder?

Våra kunder är främst bolag med mellan 1 till 20 anställda. Ungefär hälften av våra kunder finns idag i Östergötland där vi är baserade. Resten är utspridda över av vårt avlånga land.

I och med att majoriteten av allt vi jobbar med är digitalt går det utmärkt att jobba på distans, men vi tycker även att det är viktigt att träffa våra kunder fysiskt då vi tror att det är en viktig del i ett långsiktigt samarbete.

Vi är också på resande fot ganska ofta med regelbundna resor till bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

The people @ Beegleton

Carl Netz 

Projektledare, digital strateg,
Ansvarig Reklamutgivare (ARU) 

Arbetar mest med:

Digital annonsering, kampanjer, analys, projektledning

Marcus Törnell 

Produktionsledare, grafisk designer

Arbetar mest med: 

Webbutveckling, grafisk formgivning, idéutveckling 

Elin Berglund 

Digital producent 

Arbetar mest med 

Grafisk formgivning, webbutveckling, sociala medier samt annonsproduktion

Maria Östlund

Innehållsproducent

Arbetar mest med 

Sociala medier samt textproduktion

Viktor Linder

Digital producent 

Arbetar mest med

Grafisk design samt webbutveckling 

 

Sarah Lyppert

Digital marknadsföringspecialist 

Arbetar mest med

Digital annonsering samt kampanjer