Om Beegleton

Vilka är vi & vad gör vi?

Vad är Beegleton? 

Ja vad är Beegleton egentligen? Kanske har du tittat på loggan och sett att figuren är en kombination av ett bi, en hund och en örn? Eller rättare sagt bee, beagle och eagle.

Kanske känner du till platsen med samma namn ett par timmars biltur från Pittsburgh, Pennsylvania? Det här företaget kommer dock inte därifrån, inte heller jobbar vi med att mutera djur.

Vad gör ni då?

Vad gör vi då?

Kort och gott skulle man kunna koka ner allt vi gör till att vi utvecklar företag och får dem att växa med marknadsföringen som verktyg. Kalla oss reklambyrå, webbyrå eller produktionsbyrå, det spelar ingen större roll för vår del.

Vi är ganska praktiska av oss. Vi skapar hemsidor, annonskampanjer, sköter kunders sociala medier och skapar grafiskt material. Mer hands on än flum och lull-lull. För många av våra kunder fungerar vi som företagets externa marknadsavdelning.

 

 

Läs om våra tjänster

Vilka är våra kunder?

Våra kunder är främst bolag mellan 1-20 anställda. Ungefär hälften av våra kunder finns idag i Östergötland där vi är baserade och den andra halvan är utspridd över resten av vårt avlånga land.

I och med att majoriteten av allt vi jobbar med är digitalt går det utmärkt att jobba på distans, men vi tycker även att det är viktigt att träffa våra kunder fysiskt då vi tror att det är en viktig del i ett långsiktigt samarbete.

Vi är också på resande fot ganska ofta med bl.a. regelbundna resor till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nyföretagare

Vi har i många år samarbetat med NyföretagarCentrum, både lokalt och nationellt, så personer som ligger i startgroparna för att starta sitt företag är ett kundsegment vi tycker är roligt och viktigt att arbeta tillsammans med. Sverige behöver fler småföretagare, fyra av fem nya jobb skapas i små och medelstora företag. Vi bidrar gärna med vår kunskap för att ge nystartade företag större chans att lyckas.

Varje år kan du träffa oss på Eget företag-mässan i Älvsjö (nov), och mässorna med samma namn i Göteborg och Malmö (apr). Vi är även med på NyföretagarCentrums nyföretagarvecka som åker på turné varje vår runt vecka 17.

Varför välja Beegleton?

Anledningarna är många (helt opartisk kommentar ;) ), här kommer några:

- Vi jobbar proaktivt istället för reaktivt. Vi har koll på era kanaler, föreslår förändringar och analyserar statistik så att ni kan fokusera på era kärnverksamheter.

- Vi är, precis som många av våra kunder, småföretagare själva vilket gör att vi är väl medvetna om hur komplext det kan vara att driva företag.

- Vi har många års erfarenhet inom branschen, vi har jobbat med detta sedan 2011.

- Våra hemsidor, som byggs i ett system som heter Snowfire, håller längre,
är säkrare och enklare för dig att uppdatera än sidor byggda i t.ex. Wordpress. Enkelheten minskar även prislappen utan att tappa kvalité - win-win helt enkelt.