Tack för att du är vår kund!

Ta del av våra rabatter:

 

20% på Sociala Medier

Har ni dåligt samvete över era sociala kanaler och känner er stressade över alla inlägg som ni inte hinner publicera? Vi hjälper våra kunder att synas på sociala medier på lite olika sätt. Ni kan anlita oss för att:

- Hålla i workshops och ta fram verktygen ni behöver för att komma igång med era sociala medier
- Hjälpa till med idéer, skapa innehållsplaner och stå för en del av publiceringen
- Ansvara för allt arbete i era sociala kanaler vilket inkluderar planering, skapande och publicering av inlägg 

Jag vill ha hjälp med mina sociala medier!

 

10% på Digital Annonsering

Vi hjälper många av våra kunder med att ta reda på vad som händer på deras hemsida. Vilka är besökarna, var kommer de ifrån och vad gör de faktiskt på hemsidan? Tillsammans analyserar vi trafiken och kommer med förbättringsförslag. För att våra kunder ska bli mer synliga på Google jobbar vi på följande sätt:

- Organiskt: vi optimerar hemsidan för att den ska placeras så högt upp som möjligt på Google’s söklista. Vi lägger in sökord på hemsidan, ser till att den är mobilanpassad, installerar SSL-certifikat och annat som Google gillar.
- Annonsering: vi marknadsför hemsidan via Google Ads genom sökord, banners och video på Youtube. Via Google Ads når du personer vid rätt tillfälle precis när de söker efter din tjänst.

Hjälp mig med onlinemarknadsföring

 

20% på Hemsidor

Enligt oss är hemsidan ditt företags absolut viktigaste kommunikationskanal. Därför är det viktigt att den alltid är uppdaterad och att den är enkel för er att hantera och arbeta i. Vi skapar hemsidor i det svenskutvecklade verktyget Snowfire av tre anledningar: enkelhet, kostnadseffektivitet och driftsäkerhet. När vi bygger hemsidor ser vi till att den är mobilanpassad och innehåller relevant och optimerad information. Dessutom är hemsidan helt klart för lansering när vi är klara med vårt arbete - smidigt, eller hur?

Jag vill ha en ny hemsida!

 

15% på Grafisk Design

Grafiska inslag ingår i ganska mycket av det vi gör. Bland annat skapar eller fräschar vi upp kunders logotyper och uppdaterar företagets visitkort. Vi gör även många broschyrer, foldrar och roll-ups till mässor eller liknande. Vi gör även en hel del grafiska manualer, där vi tillsammans med kunden tar fram allt från typsnitt och färger till bildspråk och grafiska symboler.

Hjälp mig med grafisk design!

Kontakta oss för att få din rabatt:

No strings attached!