Google Ads & SEO

Bli hittad på Google via Google Ads (SEM) & Sökmotoroptimiering (SEO) 

Vi hjälper dig att bli hittad på Google

När kunder söker efter en produkt eller tjänst vänder de sig främst till Google. Ska du vara ett av alternativen när kunden bestämmer sig gäller det att bli hittad på sökord eller fraser som är relevanta för ditt företag. 
Det finns två sätt att bli hittad på Google - organiskt eller genom köpta annonsplatser. Vi rekommenderar en kombination av båda.

Läs mer om hur vi arbetar med digital marknadsföring och hör av dig om du vill veta mer!

Vad tittar Google på?

Google vill ge sina användare en så bra upplevelse som möjligt. Därför placeras alla hemsidor i ordning efter hur väl de passar med sökta ord och fraser. 
Via Google Ads når du rätt personer vid rätt tillfälle - precis när de söker efter din tjänst.

 

Google Ads (SEM)

Tillsammans med dig sätter vi mål och förväntningar och sedan ställer vi in kontot efter det. Vi finns med löpande, justerar och följer upp.
Du betalar bara till Google när någon klickar, ringer eller har sett din annons, beroende på vad vi ställer in. Du bestämmer själv din budget.

Sökmotoroptimering (SEO)

Vi optimerar din hemsida så att den placerar sig högt när människor söker efter de tjänster eller produkter som du erbjuder. Vi hjälper dig även med andra saker som Google gillar, som mobilanpassning, optimera läshastigheten och installera SSL-certifikat.