Hemsida

Vi skapar smarta webbsidor som hjälper företag att växa!

Navet i din marknadsföring

De flesta människor googlar innan de köper en tjänst eller produkt. Därför är hemsidan din viktigaste kommunikationskanal och du ska se den som navet i din marknadsföring. Det är här du får möjligheten att presentera dig och ditt företag samt förklara varför kundena ska välja dig framför konkurrenterna. 

Vi designar smarta webbsidor som konverterar och sänker tröskeln för människor att glida över från att vara anonyma till att ge sig tillkänna. Antingen genom att genomföra ett köp, signa upp sig på ett nyhetsbrev eller fylla i en offertförfrågan.

Verktyg

Vi arbetar nästan uteslutande med det svenskutvecklade verktyget Snowfire. Snowfire är smidigt och enkelt att arbeta i – både för oss och för dig som kund, samtidigt som det är kostnadseffektivt och driftsäkert. 

Processen

Vi börjar med ett möte där vi går igenom vad du förväntar dig av din nya hemsida, både gällande innehåll och design. Du är sedan med under hela processens gång och vi avslutar med en utbildning för att du ska kunna sköta din nya webbsida problemfritt. 

 

Innehåll

Behöver du hjälp att fylla hemsidan med innehåll står vi gärna till din tjänst. Vi kan både skriva texter som engagerar din målgrupp och ta fram professionella bilder som ger vilken webbsida som helst ett lyft.

Sökmotoroptimering och Google Analytics

Efter att hemsidan är designad och klar kan vi hjälpa dig med sökmotoroptimering och Google Analytics för att både driva besökare till hemsidan, samt analysera deras beteende. 

Fyll i formuläret här för att få en offert på en ny hemsida.

No strings attached vi lovar. 

Offertförfrågan