Sociala medier

Social Media Management (SMM), Rådgivning, Annonsering, Utbildningar & Föreläsningar  

Vem sköter företagets sociala medier?

För att arbetet du lägger ner på sociala medier ska ge resultat krävs en strategi och en kontinuitet. Känner du stress över alla inlägg du inte hinner publicera? Låt oss i så fall hjälpa till. Vi kan utarbeta en strategi, agera rådgivare eller ta hand om allt som har med de sociala kanalerna att göra. Då får du mer tid att göra det som du kan bäst - driva ditt företag framåt.

Hör av dig om du vill få ut mer resultat av dina sociala medier! 

Social Media Management (SMM)

Vi kan skapa allt innehåll - som bilder, texter och filmer - planera, publicera, annonsera och följa upp er närvaro i önskade kanaler. Vi ser till att hålla dina konton aktiva och du kan själv skapa inlägg i den takt du vill. När vi tar hand om sociala kanaler tar vi först tillsammans fram en strategi och sätter upp tydliga mål.

Konsult & Rådgivare

Vill du själv publicera inlägg, men behöver hjälp med hur du ska tänka kan vi agera rådgivare. Det är bra att låta någon utomstående komma med idéer på förbättringar och ge tips på hur du kan nå ut på ett bättre sätt. Vi kan också analysera och utvärdera kampanjer samt ge råd kring vad som är bra och vad som kan utvecklas.

Annonsering

Vi är experter på hur annonseringsverktygen för de sociala medierna fungerar och ser till att du får ut så mycket som möjligt för varje spenderad annonskrona. Antingen skapar vi kampanjerna, eller ser till att du får extra spridning på redan publicerade inlägg. 
Vi arbetar även med uppföljning och utvärdering för att kunna optimera vårt arbete.

 

Utbildning & Föreläsningar

Vi utbildar och föreläser inom ämnet sociala medier. Våra föreläsningar handlar främst om hur företagare själva ska ta hand om sina sociala kanaler på bästa sätt.
Vi utbildar i Facebook och Instagrams annonsverktyg för att deltagarna ska få kunskap att själva kunna hantera systemet.
Utbildningar och föreläsningar anpassas efter dina önskemål.