Grafisk Design

Vi skapar ditt företags grafiska identitet

Ett lite snyggare företag

Grafiska inslag ingår i ganska mycket av det vi gör och är ett område där vi får lov att vara väldigt kreativa. Vi älskar att jobba med färg och form och att få se en idé gestaltas i en färdig produkt. Läs mer om hur vi jobbar med grafisk design och hur vi kan hjälpa ditt företag att se lite snyggare ut!

Jag vill ha hjälp med grafisk design

Hur vi jobbar med grafisk design

Många av våra kunder kommer till oss för att de vill ha hjälp med en befintlig eller en helt ny logotyp. I vissa fall får vi en färdig idé som vi ska sätta i verket, ibland bollar vi idéer tillsammans och tar fram olika förslag innan vi landar i något som känns rätt. Ofta när vi tar fram logotyper skapar vi även visitkort som matchar den nya och fräscha loggan.

Något som vi också ganska ofta får göra är broschyrer, foldrar, informationsblad och ibland även roll-ups till mässor eller liknande. I dessa fall innebär det ofta att vi får sätta ihop text med grafiska element på olika sätt för att få en snygg helhet.  

Grafisk profil

Eftersom många av våra kunder är nystartade eller vill rusta upp sin grafiska identitet saknar de ofta en ordentlig grafisk profil. Därför har vi gjort en hel del grafiska manualer, där vi tillsammans med kunden tagit fram allt från typsnitt och färger till bildspråk och grafiska symboler. Det här är en utmanande uppgift men bland de roligaste som vi får göra, eftersom vi under processens gång får se en helt ny identitet växa fram. 

 

Jag vill veta mer!