Sociala medier

Social Media Management (SMM), Annonsering, Rådgivning, Utbildningar & Föreläsningar  


Ditt företags sociala meder

Har ni dåligt samvete över era sociala kanaler och känner er stressade över alla inlägg som ni inte hinner publicera? Lugn, ni är inte ensamma! Vi har många kunder som känner likadant, och som överlåter deras sociala medier antingen delvis heller helt till oss. Vi får hjälpa er med sådant som vi är bra på, och ni sparar tid till det som ni gör allra bäst - att driva ert företag.

Läs mer och hör av er till oss om ni vill få ut mer resultat av era sociala medier! 

Så här tänker vi

Instagram, Facebook, LinkedIn, Snapchat och Pinterest är de mest använda sociala medierna och de vi hjälper våra kunder med. De flesta företag har idag konton på flera av dessa plattformar. Att agera på de sociala plattformarna kräver olika mycket tid och engagemang beroende på vad företaget har för mål med sin närvaro på plattformen. 

Att arbeta med sociala medier kan innebära en mängd olika saker. Vi arbetar olika med olika kunder, ibland gör vi mycket, ibland lite och ibland allt. 

Här nedan har vi skrivit ner de sätt vi oftast arbetar på;

Social Media Management (SMM)

På olika sätt kan vi sköta företagets närvaro i en eller flera kanaler. Detta innebär att vi skapar innehållet (bilder, texter, video etc.), planerar, publicerar, annonserar och följer upp.

Vi kan skapa alla inlägg men mer ofta står vi för en bas av inlägg som ser till att kontot hålls aktivt. Exempelvis kan vi skapa 20 inlägg per månad löpande, sedan kan företaget själva skapa egna inlägg i den takt de själva vill.

När vi ska ta hand om sociala kanaler förutsätter det att vi tillsammans med kunden har gjort ett strategiarbete så att det finns tydliga mål för hur arbetet ska gå till.

Ett upplägg där vi sköter sociala kanaler kan ske i olika nivåer. Upplägget anpassas efter företagets behov och det utfall som önskas.

Jag vill veta mer!

Annonsering i Sociala Medier

Vi är experter på hur annonseringsverktygen för de vanligaste sociala medierna fungerar. Genom att smart använda annonseringsverktygen kan vi se till att det är precis din målgrupp som får upp dina inlägg. Eftersom det så detaljerat går att ställa in vem som ska nås av annonserna/inläggen är det lätt att få ut så mycket som möjligt för varje annonskrona. I vår arbete är uppföljning och utvärdering oerhört viktigt då det hela tiden går att optimera kampanjerna så de blir mer exakta.

Här kan vi både skapa inläggen/annonserna men också arbeta med att få extra spridning på de inlägg som redan är skapade av företaget självt.

Vad annonseringen ska kosta bestämmer företaget självt och betalar till ex. Facebook. Vi tar betalt för det arbete vi lägger ner.

Det låter ju kanon, berätta mer!

Konsult & Rådgivare

Ibland kan det vara bra att någon utomstående kollar och kommer med idéer. Vi agerar ofta som rådgivare och ger tips på hur arbetet i sociala medier kan förbättras.

Vi kan också analysera och utvärdera redan gjorda kampanjer och ge råd kring vad som är bra och vad som kan utvecklas.

Någon som hjälper er att bli bättre helt enkelt.

 

 

 

 

Ja! Jag vill ha råd

Utbildning och Föreläsningar

Vi utbildar och föreläser inom ämnet sociala medier. Föreläsningarna vi håller handlar främst om hur företagare själva ska ta hand om sina sociala kanaler på bästa sätt. 

Vi utbildar i Facebook & Instagram annonsverktyg där deltagarna får kunskap att själva kunna hantera systemet.

Utifrån ett företags önskemål kan vi anpassa en utbildning.

Ja jag vill gå en utbildning med er!